squeezy2

 

 

 

 

 

 

 

 

Squeezy de 1 e energie gel ter wereld !

Het begon allemaal met een gek idee: geconcentreerde energie in kleine plastic zakjes.

Deze eenvoudige uitvinding werd SQUEEZY genoemd. Het concept werd al vele keren gekopieerd en werd een bestseller in de retailmarkt van de sport.

Eind jaren tachtig werd SQUEEZY ontwikkeld door de beroemde Zuid-Afrikaanse inspanningsfysioloog professor Timothy Noakes, op vraag van duursporters ontwikkelde hij een product dat door zijn eenvoud en effectiviteit enorm populair werd in de duursportwereld.

 

Duizenden top en recreatieve atleten gebruikte en gebruiken vandaag Squeezy met succes tijdens de inspanning. Door het gebruik van alleen noodzakelijke ingrediënten en trage suikers is de gel zeer vlot verteerbaar waardoor de opname van energie snel en vooral gelijkmatig verloopt, daardoor geeft hij tevens een gevoel van comfort tijdens lange en zware duurinspanningen.

squeezy1

 

 

 

 

 

 

 

 

Innovatie

SQUEEZY-PERFORMANCE-GruppeDe productnaam SQUEEZY werd de merknaam SQUEEZY, die vandaag naar voren treed met innoverende producten zoals de energie fruitgum, Squeezy Athletic etc.

De producten zijn erop gericht op een eenvoudige manier maximaal comfort en energie te leveren tijdens de inspanning.

 

Made in Germany !

Squeezy wordt geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen GMP (good manufactering products) en zijn genotificeerd door het FAVV (federaal agentschap voor voedselveiligheid) .

SQUEEZY wordt wereldwijd geconsumeerd in meer dan 27 landen.

SQUEEZY wordt in België sinds 2002 verdeeld door Nutri-Sport.